Flygresor

Upptäck nyttiga tips och råd om flygresor

Flygresor till Thailand - fakta och tips

Den som letar efter billiga flygresor till Thailand har i regel två alternativ; dels att boka sin resa med mycket god framförhållning, gärna ett halvår i förväg, dels att flyga med sista minuten.

Den som har tur kan med god framförhållning boka direktflyg till Bankok för 5000 kr tur och retur. Detta gäller även för flyg med traditionella flygbolag – förutsatt att biljetten bokas i mycket god tid. Den som inte är lika duktig på att planera sin Thailnadsresa har ändå en viss chans att flyga billigt förutsatt att du väljer en Sistaminutencharter från Fritidsresor, Ving eller Thailandsresor. Tänk även på att traditionella flygbolag som SAS och Lufthansa erbjuder sista minutenresor.

Välj mindre flygplatser

Att resa kollektivt i Thailand är mycket billigt och dessutom en social upplevelse. Därför kan du, som efterlyser lite äventyr på köpet, välja en flygresa till en mindre flygplats i Thailand, exempelvis Krabi eller Chiang Rai.

Åk under sommarhalvåret

Att boka flygresa till Thailand, med utresa under sommarhalvåret, är alltid billigare än att flyga under vintern. Men som turist i Thailand under sommaren får du räkna med tropiskt sommarväder med mycket regn och blåst – temperaturerna är ändå förmånliga jämfört med svenska sommartemeperaturer.

Reklamlänkar

Flygresor inom Europa

Flygresor till andra världsdelar

Olika resalternativ