Flygresor

Upptäck nyttiga tips och råd om flygresor

Flygresor till London - fakta och tips

Möjligheterna att flyga billigt till London är talrika. Inte minst med lågprisbolag som Sterling, Ryanair, brittiska Easyjet och Wizzair.

Många luftvägar för till London – inte minst tack vare det brittiska flygbolaget Ryanairs lågprisflyg från en handfull svenska destinationer, liksom danska Sterlings storsatsning på billiga flyg till just London. Att flyga till London bör inte kosta mer än en 500-lapp tur och retur per person. Då kommer man till någon av Londons periftera flygplatser Gatwick eller Stansted; räkna därför med ytterligare minst en timme med tåg till centrala London.

Billiga flygresor till London

Ryanair erbjuder de billigaste flygresorna till London, förutsatt att du är beredd att flyga från Västerås, Göteborg eller Skavsta. Du som bor i Skåne gör klokast i att boka en billig flygbiljett till Budapest eller Warszawa med Wizzair och sedan flyga vidare till London. Wizzairs plan flyger ofta till London direkt efter att de landat i Budapest eller Warszawa – ring därför flygbolaget i förväg och fråga om det är okej att du sitter kvar på planet; detta eftersom det vanligtvis är mycket tätt mellan avgångarna. Alternativt kan du som bor i Skåne flyga smidigt till London via Köpenhamn.

Reguljärflyg eller lågprisflyg till London

Den som vill flyga till London är i första hand hänvisad till de traditionella flygbolagens reguljärflyg, eller något av många lågprisflyg som flyger till och från London. Att ta en charterresa med sista minuten är sällan möjligt, eftersom det regniga London inte finns med på de stora charterbolagens sistaminutenlistor.

Reklamlänkar

Flygresor inom Europa

Flygresor till andra världsdelar

Olika resalternativ