Flygresor

Upptäck nyttiga tips och råd om flygresor

Flygresor till Nice - fakta och tips

Res till riverians pärla – Nice – med lågprisflyg, t.ex. Ryanair och Sterling. Var även öppen för att flyga till närliggande flygplatser och färdas vidare till Nice med buss eller tåg.

Nice är en klar favorit för golfintresserade, personer med motorintresse och – inte minst – vanliga svenskar med ett gediget intresse för franskt vardagsliv. Och det är faktiskt möjligt att bo billigt på franska riverian, förutsatt att man hyr bostad privat. Att flyga till Nice är dock ganska dyrt, eftersom resmålet är populärt bland köpstarka turistgrupper som trissar upp priset på flygresor till just Nice.

Flyg billigt till Nice – bolag

Du som vill flyga billigt från Sverige till Nice kan förslagsvis pejla priserna hos bolag som Norwegian, City Airline, Blue1, Transavia, Ryanair och Sterling. I undantagsfall har även SAS låga priser på flygresor till Nice. Fördelen med SAS är att bolaget har avgångar från flera olika orter i Sverige – du slipper alltså långa resor till rätt flygplats med buss eller tåg.

Flygresor till Milano eller Marseille

Nice ligger förhållandevis nära städer som Milano och Marseille. Från dessa städer tar det några timmar att färdas vidare med buss eller tåg till Nice. Båda städerna har förbindelser med lågprisbolag som Ryanair – bland annat från Skavsta flygplats. Visserligen flyger Ryanair även direkt till Nice, men dessa resor brukar gå åt snabbt. Den som vill resa riktigt billigt till Nice gör därför klokt i att leta lågprisflyg till närliggande flygplatser.

Reklamlänkar

Flygresor inom Europa

Flygresor till andra världsdelar

Olika resalternativ