Flygresor

Upptäck nyttiga tips och råd om flygresor

Flygresor Spanien - fakta och tips

Att resa med reguljärflyg till Spanien är dyrt. Du som är ute i god tid bör boka en flygresa till Spanien med något lågprisbolag. Ryanair har t.ex. billiga flygresor till Barcelona, Alicante och Malaga.

Spanien är föremål för olika typer av resor. Costa del Sol – liksom öns östkust i sin helhet – är känd för solresor under sommarhalvåret, medan Barcelona, Madrid och Malaga är populära destinationer för weekendresor. Till Barcelona tar du dig billigast med Ryanair från Västerås' flygplats, medan du som vill flyga med Ryanair till Alicante eller Barcelona måste flyga från Växjö respektive Skavsta.

Flygresor till Spanien med charter

Du som helst av allt vill flyga till Spanien med reguljärflyg kan ändå hålla utkik efter billiga flygresor av chartertyp. För dig som är sent ute kan det rent av löna sig att ta en sista minuten – med boende och frukost – framför en resa med reguljärflyg. Du kan sedan strunta i att utnyttja boendet och istället ägna dig åt det egentliga syftet du hade med resan.

Billiga flygresor till Spanien med lågprisflyg

För att komma över en billig flygresa till Spanien med lågprisflyg krävs att du är ute i god tid. Dock kan du trösta dig med att i stort sett alla lågprisflygbolag – med undantag av Wizzair – erbjuder flygresor till åtminstone en eller två spanska destinationer. För att få lägsta pris på flygresor till Spanien gäller det således att vara flexibel. Kanske är den billigaste flygresan inte till exakt rätt destination? Då kan du trösta dig med att det fortfarande är billigt att resa kollektivt i Spanien – särskilt om du är student.

Reklamlänkar

Flygresor inom Europa

Flygresor till andra världsdelar

Olika resalternativ